Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR INTE RÄDD

JAG ÄR INTE RÄDD

Jag försöker att inte vara rädd ändå vet jag
Inte vad som kommer att hända
Jag inbillar mig att jag inte är rädd
Men inne i mitt hjärta finns rädslan


Jag är inte rädd för jag vet att smärtan har ett slut
jag vet att när jag gråtit alla tårar och somnar
med kinden mot det fuktiga örngottet så vaknar jag igen.
Jag vaknar igen och ser allting igen med blanka och med klara ögon.

Ibland kan jag redan i smärtan se slutet av smärtan för
Jag vet att smärtan har ett slut, jag vet att när det fuktiga örngottet
torkat.så finns allting i mig kvar därinne. alla drömmar, alla visioner och
all kärlek

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bevingade ord av Ylva Eggehorn

Vändpunkten

"om du är din förtvivlan
trogen...så...möter han dig..

...bli kvar i frågan, den djupaste man kan
brottas med...det finns ett svar, som
bara Han har...och Han vill komma till
tals med dig...Han söker alltid...detta!
Och bara Hans svar gör...att vi kan
komma till..vändpunkten!"
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj