Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik


I spegeln är man faktiskt lik. Spegel-lik. Död. Lungorna och all kroppen som är likt en själv - för det är ju inte samma lungor och kropp som här ute inte- består där inne av ett sken av ben. Är egentligen besjälat jordsmuts. Vindpust. Kvistar, fossil, regnpölar och mineraler står och tittar genom glaset på dig.




Fri vers (Fri form) av Inga E.
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-26 00:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Skall strax gå och säga hej till liket i mitt badrum.
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Inga E.
Inga E.