Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 26.3-16

Ställa fram klockan
maning till våren - skynda
brevlådan frusen




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-26 07:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra
mening med
mening och
maning!
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om det som är och det som komma skall!
2016-03-29

  Jan Widströmer VIP
Aktuellt och väl sagt.
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP