Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA FÖDS NAKNA

Att skapa är din plikt, människa
detta är bättre än att förstöra.
Bevarandet av traditioner
bygger broar, bryter mark
bland okända relationer.

nytt kan endast födas
ur det förflutnas kunskap

Detta är den fullbordade rörelsen framåt
den beröring med en tangens
till universums skapande kraft,
rötterna till det förflutnas visshet 
att Jaget vet och kan.

Ordning är bättre än Kaos.

© Bosse 27 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 05:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vishetens goda skaparkraft
Strömmar ur denna Dikt.
Suveränt skriftat!
:)
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten