Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Apeleken" har fortfarande ett stort inflytande på våra liv!


Jalusi


Försjunken i

Evighetens mitt, -

- en duvblå vrå, -

fångar jag pilar

från ömse håll med

brinnande spetsar,

avsedda å såra

veka hjärtat mitt, -

- men jag tar dem

med händerna å

låter dem sätta

fyr ~~~~~~~

på dikten, istället;-

Som om jag ville

bränna ner Strulet, -

- som riktas mot mig, -

-- till kol och aska!!!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 13:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du tar till diktandet istället...
2016-04-01

  överlevaren VIP
Ord med udd och text med spetskompetens!
2016-03-29

    ej medlem längre
Bra sätt, att inte ta åt sig utan skriva av sig! Du är smart och klok du!
2016-03-27

  bumerang
Underbar metafor på skrivandets helande välsignelse.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf