Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir aldrig som man har tänkt sig


Du sa
att du
skulle
komma
Men du kom
aldrig

Här står
jag kvar
och tänker
Det blir
aldrig
som
man
han
tänkt
sig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-27 21:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsamt med svek.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj