Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGONSTUND HAR GULD I MUN?

DE
SOM
SÄGER
ATT
MORGONSTUND
HAR
GULD
I MUN

Skulle jag vilja prata med.

Nästan medvetslös och inte är det guld i mun inte
när man vaknar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-28 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj