Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le

Vår kärlek var likt ett ljus, vi brann till en början sedan såg vi lågan dö ut.

En låga så passionerad, en låga så varm.
Ibland kan jag fortfarande känna din ömma famn.

Ingen kunde någonsin se detta ske. Hur hamnade vi här, du och jag. Allt jag ville var att få dig att le.




Fri vers av Törneros
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-28 18:15



Bookmark and Share


  Zandor
BRA FÖRMEDLAT...NICE
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Törneros