Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskad dotter


Besöket idag

Besöket idag
värmde oerhört
älskad dotter
med ny kärlek

Besöket idag
skratt förlöste
se kärlek och lycka
värmde oerhört

... önskar dig allt av det bästa




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 300 gånger
Publicerad 2016-03-28 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi