Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du

Känslan som kom
rysningen som följde
doften av dig

... älskade du

Tårar som rann
sorg som försvann
saknad som följde

... älskade du

Lugnet som härskar
efter turbulensen
kärleken finns kvar

... älskade du

 




Fri vers (Fri form) av AjBi
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-28 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi