Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅRDAGSBILD

Skuggbilder visas
gatlyktans sken
grändmörk fond

förflutet dansar råttor
risslade och rasslande
filmen var svartvit

upplysta kroppar
bemålade med synd
vinkar förföriskt
missbruka mig

byltet mot väggen
bjudande obrukad
ett grått liv

råttornas sång, bakgrund
i brukarnas marknad

Bosse 29 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 126 gånger
Publicerad 2016-03-29 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten