Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är radioaktiv

....

från vårdande blinkande blickar
som anger dem digitala siffrorna
där dem visar i triss tills man vickar

I gult ljus,

på instrumenten promille jag prickar
likt kattpiss runt en geigermätare
som säger att jag allt överblickar

I grönt ljus,

att jag inombords skulle vara en bomb
som tickar. en miss. radiodisciplin
hemsökt varo egyptens enda katakomb

radioaktiv,

mitt jag lyser i sin frånvaro
med laser till skogs
upplys min självlysande tro
med brandgaser som slogs

eldar glödheta stenar
vindars luft och mening
där själens eko skenar
men som träffar en jakt & fiske förening






















Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-29 09:37



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Tycker särskilt mycket om:
"jag allt överblickar" !
Ibland, ska man va´
lite pretentiös !
2016-03-29

  Solstrale VIP
Gillar ditt upptrappande och vindlande uttryckssätt! Skitbra!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B