Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖMNLÖS

Nattens drömska tid
emellan klockans slag
flydde sömnen

visarna dansade vals
två steg fram och
ett steg tillbaks

långsamt kröp den, tiden
som mätarfjärilens larv
mot morgonljuset därute
….......
Där väntade våren.

© Bosse 29 mars 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-29 10:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det var värt att vara sömnlös för att skapa raderna
2016-04-01

  Solstrale VIP
Mätarfjärilens larv, det är så rätt... Malens puppa kläcktes i klädkammaren igår, flög runt under lampans sken vilsen, ut kunde jag inte släppa den, inne kunde den inte överleva heller. Poet du som vet att skalda gör mig alltid trygg och glad! Tack!
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten