Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förhoppningsvis tillfällig svacka.


Urspårad Identitet


Usch, vad jag känner
mig deprimerad.
Nått icke stämmer!
Blir provocerad!

Vad i helvete
kommer å hända?
Lura´mig Nette?
Ifrån å 'tända' ?

Vill inte va´ den,
som står å skriker, -
medans fienden
penningar viker!

Gått nåra steg ner
i det grå Träsket.
Jag, rakt inte, ler, -
dallrar gör fläsket!

Tystnadens muller
i styrka stegras.
Ett ljudlöst buller
över allt lägras!

Min Identitet --
verkar urspårad!
Man blir utav det
knappast bedårad!

Så, jag hoppas å
få den tillbaka ...
Eller en ny, så
jag kan bejaka -

- mig själv, åter, då !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-29 16:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så är livet...det går upp och ner...hoppas det blir bättre snart...
2016-04-01

  ULJO
Det är nog vårtröttheten som slagit till. Det går snart över.
2016-03-29

  överlevaren VIP
Hoppas våra varma kommentarer stöttar upp dig och ger styrka!
2016-03-29

    ej medlem längre
Det händer ibland att man hamnar där, hoppas dock att det är kortvarigt! Du brukar klara det mesta!
2016-03-29

    Dan Myrbeck
Är förhoppningsvis
en tillfällig vår-
deppighet
2016-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Nya friska tag tar du! Bra att du skriver av dig skiten!
2016-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Den där förbaskade svackan är som ett slukhål!

Din styrka kommer att ta dig upp igen.

2016-03-29

  H.C.B
“Satan has been the best friend the church has ever had, as he has kept it in business all these years!”
? Anton Szandor LaVey, The Satanic Bible

puss i Lööööv Juuu
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf