Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR MIN BELÖNING

Jag vet du är min belöning
För år av arbete och försakan
Smärtan kom till jordens nöje
Jag svek aldrig mig själv

Detta sa jag inget om
Till min älskade vän
Men du är älskad som få
Du min ängel från där uppe

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-29 20:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Massor av applåder!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj