Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIHANG TILL: " DE HELIGA KÖNENS LUST O DE OMÄTTLIGA MAGARNA

I  denna  lektions  1:a   oskuldsfulla   timma  skall
vi lära oss vilken  av  de  nerärvt  instinktiva  över-
levnadskrafterna  som  styr oss : hjärnan: förstån-
det. hjärtat :  kärlek.  magen:  hunger. könet:  fort-
plantningsinstinkt/lust.

Vad som angetts i skriften : " De heliga könens  be-
gär och de omättliga  magarnas hunger" beskriver
helt och fullt ut  livets  naturliga  villkor på det nor-
malas acceptans.

Dessa  4  naturligt  nerärvda  instinkter  vilka  styr
allt  levande,  är   vad   myndigheterna  underlåter
lära sina barn, vilket  visar på de  monster samhäll-
et genererat och förtjänar.

Ljuga och mygla, mörka  och korrumpera !  det  är
den vuxna människans sanna ansikte det.

Att vara sann, naturlig  och  äkta är barnet, djurets
och dårens väsen.

Livet kan vara ett paradis, för  den som har modet
vara  naturlig,  vilket  är  synonymt   med  att  vara
"normal" och "sann"  allt därutöver genererar end-
ast kaos och sjukdom.
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-30 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP