Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNIVERSUMS FÖDELSE

När man drar  sig  till  minnes  sin  ungdoms  vådliga
drifter att gå  på månen  med  huvudet  under armen
jonglerandes med  planeterna, medan  man  levde på
meteoriter och kometer likt en  Piraya  i  universums
akvarium,kan man vara tillfreds med att den trippen
inte fastnade, som  den lär ha gjort på vissa  medrese-
närer, vilka där i universums akvarium säger sig sett
universums födelse,fängslade på en planet kallad : jorden !
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-30 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP