Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korka upp



Korka upp det röda vinet
Hämta filten och din gitarr
Kom och sitt med mig i solen

Det är vår




Fri vers av Therés
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-05-02 23:24



Bookmark and Share


  Marcus Olsson
Vilken härlig inbjudan och vilken underbar dikt, den sprider glädje !!!!
2006-05-02

  Laijza
Kommer!!
Härlig dikt!
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!