Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN KLÄDER SIG


KÄRLEKEN KLÄDER SIG

Hjärtat liksom sjunger av glädje
Den klättrar högre på skalan
Spåren av sidentunna känslospröt
Tar sig form av kärleken

Denna sagolika stund kan man inte
Utvecklas som en tidningsrubrik
Det fodras dagar av förväntan
Att något kan bli underbart
Kärleken kläder sig i vackra kläder
Och sanningen blir helt naken

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-30 22:29



Bookmark and Share


  rondell
"kärleken kläder sig" Så vackert!
tycker om!!!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj