Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DITT PULSERANDE HJÄRTA

DITT PULSERANDE HJÄRTA

Dina röda läppar känns som om
de var av ädelt vin
För smaken var balsam för min själ
Känslan spred sig som en löpeld

Men skyldes ner...

Av dina tårar som flödade
Som en vårflod om våren
För ditt pulserande hjärta kunde
Slå samma slag som mitt

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 667 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-30 22:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2016-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj