Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FISEN

Det där, med att släppa en fis.
Att inte palla för trycket!
Är ju klart skämsigt, på "nått" vis,
då det kan påverka lite för mycket.

I salong, såväl som i stuga,, hålla sig gäller.
Att leta en liten vrå, för enskildhet.
Här den skyldige sig ställer.
Försöker att dölja sin skyldighet,,,

,,,Men vaddå!
,,,,,,,,Fort ska de gå!




Övriga genrer av Legusix
Läst 266 gånger
Publicerad 2016-03-31 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Legusix