Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer, men alltid för tidigt.


Ålderskamp



Äldre, krokig, halta,
orkar ej mera, till Malta.

Äldre, trött, å förståndigt slö,
ej heller Åre, med sin snö.

Inte mera Rudolfs röda,
sitta slött i sol, å glöda.

Köksbordet är allt idealt,
trevligare, hemtamt, å betalt.




Övriga genrer av Legusix
Läst 356 gånger
Publicerad 2017-02-12 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Legusix