Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel tanke

Hur kommer världen att se ut....
när den fick ett sådant slut?

Hur kommer resten att bli,
när de som skall göra det,. är vi?

Klokskap borde råda,
för dej och mej, eller båda.

Fler får väl vara med och styra,
för att få ordning på denna yra!




Övriga genrer av Legusix
Läst 272 gånger
Publicerad 2019-01-02 21:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är den redan slut?
2019-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Legusix