Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tortyr


det är när du av misstag visar

 


brännmärken över hela bålen
som jag faller genom rymden
skär mig på stjärnorna, 
bränner mig på hastigheten och
tar mark igen


andas i otakt
med dig och dina ord om


penetreringar

 

det är då jag önskar
att döden befriar

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-01 02:33



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Svimmar ...
2016-04-07

  Jaseph
Går egentligen inte att säga någonting om en text som denna. Läsarens sympati finns hos offret men också hos lyssnaren, hjälparen som måste uthärda orden.
2016-04-02
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP