Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNGDOM

Ungdom

som naglar mot naken hud
en glimt av det förflutna
speglar sig ditt fotografi

jag tar dig
i mina händer
minnets smärta

djärv, levnadsglad
du utmanade världen

minnets dävna lust
kan ej höra, kan ej se
dig mera i den tid
som var så krank
…........

i ungdomsglädje
fångades din publik
med din rösts händer

© Bosse 1 april 2016.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-01 05:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Music Maestro!
Får glödande bitterhet
Över livets. ..förgänglighet
Att svalna och falna
Till harmoni!
Tonträffsäkert
Skaldat!
:)



2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten