Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del tre ur svit


(A)(E) P O

Pomologins mysterium föddes
i skapelsens ögonblick

trädet som var
eller inte var
med kunskap
om fördärv
eller förmåga

Är pomologen Gud.

© Bosse 1 april 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-01 11:10



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Äppelkindad
Visdoms eggande
Bedragare.
I skapelserik
Ringlande text. ..
Z.z..z...smart
Skriftat!
:)
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten