Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

 

 

 

ibland glider det bort

 

livet

 

då får jag sträcka på mig

plocka ner det som försvinner
och placera det i lungorna igen

 

 

 

 

 

 




Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-09 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin lyrik, inte en bokstav för mycket!
2016-07-02

  H.C.B
snyggt skrivet.
2016-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!
2016-05-10

  Yrre VIP
men underbart hur du skriver :D
2016-05-10

  mike irow
suveränt skaldat!!!!!!!!vilken tanke!!!
2016-05-10

  S-E Forslin/same
Härmed anställes Högvärdiga Miss Cathy som Nationell Poet - Globalt!
2016-05-10

  lila fjäderblomman VIP
om och om igen...
2016-05-09

  Solstrale VIP
Pricken på i... Du slog i...
2016-05-09

    ej medlem längre
Precis!Bara bryta i hop och komma igen!:)
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP