Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visioner

Det bästa med att få möjlighet

till att bygga på något nytt

är att Du inte vet hur vackert

... det kan sluta

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-01 20:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord som ger framtidstro...
2016-04-02

  Alysse VIP
Klokt och fint skrivet!
2016-04-02

    Max Poisé
Helt sant!
Tar med mig denna :-)
2016-04-01

    ej medlem längre
Väldigt fina ord hoppingivande.
Mvh annokas
2016-04-01

  Ninananonia VIP
Sant :)
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP