Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dessa jävla fruntimmer

radiostyrda val och
en himel
och fluga
kval inför
natten
komma
skall
piska katten
en näve alvedon
ditt kval
lys mig
upp
fan
jag är kär
i kvinnan
50 år äldre än jag
snart 90 bast
på ris
och kvast!





Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-02 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B