Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt innersta rum

Ett tryck i mitt innersta rum
I mitt innersta sinne
I mitt innersta minne
Intill mitt innersta rum.

Trycket flyttas från mitt sinne till mitt minne
från mitt innersta rum
till mitt innersta sinne
till mitt innersta minne
intill mitt innersta rum.

Trycket försvinner från mitt sinne till minne
från mitt innersta rum
till mitt innersta sinne
till mitt innersta minne
intill mitt innersta rum.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 713 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-02 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill