Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eGO & pOKer

Du låter så fin!

Du skriver så fint!!

Jag går all in med själen

för just dig måste jag syna

kanske sitter sitter du på färg

betänkt i min ostädade omöjliga kåk

kanske mamma pappa och två äckliga barn

om fyrtalet skulle

föra dessa oäktingar med en kram med snutte hjärtats tulle

ja va fan skulle

Man!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-02 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glimten i ögat har du och humorn flödar. Härligt!
2016-04-03

  Marianne Räf
Hysterisk, galen humor!
Jag skrattade, tycker du
är smart i hästväg !!! :)
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B