Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

egen njutning

Du, äh

det blir inte bättre
ju mer komplicerat du gör det

Det behöver inte vara

en lila enhörning
bland rosenblad
på vita nystrukna lakan

Det kan lika gärna vara

smutsiga fingrar
bland grusiga skor
i en trång liten hall




Fri vers av BeaBam
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-03 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeaBam