Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett svart-vitt minne


skolkatalogen

nytt försök peka ut
snyggaste killen
vänder blad
snyggaste
vänder blad
hon är söt

skrynklar pappersprassel
ner i lådan
nytt försök
vänder blad
vänder blad
hon är fin

slänger hårt i väggen
ilska bränner
vänder blad
funderar högt
onormal




Fri vers av BeaBam
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-23 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeaBam