Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig bort

Husfasader i färg
Ljusgrå himmel
vita balkonger
påklädda människor
nakna björkar
Det lilla ljuset
är tänt
flackar lite
Blommorna är
vattnade
elementet pyser
Jag drömmer

mig bort.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-03 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP