Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland andra

Några ord
till
trösterika
inifrån väckta
jag behöver
för att känna igen
mig
bland alla
andra

ord.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-03 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP