Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/chop! chop!....


A V R Ä T T A D !


























Livet



avrättar mig



steg för steg,




varje dag,





lite i taget.







///////




Det gäller att få




saker och ting gjorda






- i tid.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 614 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-04-03 17:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
JAA! Så sant. Livet är en långsam avrättning. Det är rätt svårt att handskas med men man måste ju. Träffsäkert som så ofta!!! Bra!
2017-04-12

  K.S. Sollenhag VIP
Mycket sagt, med få ord.
Jag känner bladet mot strupen.
2017-01-27

  Åsa Njunjes
Klokt skrivet och värt att påminnas om.
2016-04-21

  Anoo Niskanen VIP
Så sant!
2016-04-05

  Rise Little One
Ja allt måste vara i tid - läskigt att tänka på chop-chop!
2016-04-04

  Respons VIP
Kloka ord!
2016-04-04

  Bengt VIP
måste man bli färdig?
2016-04-04

  Bo Himmelsbåge
Berörande o naket avskalad dikt här...
men...
Hur mycket tid finns det i Evigheten?

Chop! chop...!
2016-04-03

  Ingrid Trolle
och framför allt gäller
det att inte tänka på
hur fort tiden går.

2016-04-03

    ej medlem längre
Väldigt bra beskrivning över livets faktum.
Mvh annokas
2016-04-03

  Federico Romano
Giustamente..
2016-04-03

    Max Poisé
En dag närmre avslutet!
Bra här!

Chop-chop!
2016-04-03

    ej medlem längre
Ja tänk när livet GAV nya saker varje dag.. på äldre dagar TAR livet mer än det ger av nya saker. Och när livet kopierar vår kropp slarvar det. Men ännu det finns sherry i glaset och en mazarin till kaffet
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden