Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All livets saknad

Sedan du lilla kära
börjat växa
där inne
har hjärtat
velat prata
med själen
om förhoppningar
att kunna expandera
och tillsammans
följa stegen
längs santiago
de compostelas led

Sedan du lilla rara
börjat gro
där inne
har all livets saknad
och längtan
väckts

till liv.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-03 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP