Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon stannar i vinden

 

 

 

hon ser sig omkring. skogen har en ny färg, bladen söker inte längre ljuset och barren sviktar i blått. en slinga av hennes hår faller över kinden och skymmer ärret, smärtan finns där, men mest som en tanke som svalnat. 

 

 

något ligger på vägen. en murken stock som smulas sönder när hon kliver på den, småkryp skyndar åt alla håll och vattnet från regnet igår försvinner ner i marken. det blir mjuka spår efter hennes fötter när hon lämnar platsen.

 

 

 

 




Fri vers av catharina.jerbo VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-04 17:56



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
... spår värda att följa ...
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP