Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyngre

 

 

 

någonstans bortom
samlar vinden sina blad

 

blåser tillbaka

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-04 21:51



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
pefekt haiku, helt enligt japanskt urgamla regler. SÅ Sällsyyynt!!! Och därför som att hitta en porlande källa friskt vatten i ökenhetta. Tack!
2016-04-07

  Maria Zena Viklund
Cathy kort och gott
2016-04-06

    ej medlem längre
Bra haiku!
2016-04-05
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP