Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut med de

Skriver inget bra
Fint väder det ändå

Vad långa armar du har!
Jag är skör
Men vi sover bra

Solen sken genom fönster

Du vet ingenting.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Isabeldetemple
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-05 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabeldetemple
Isabeldetemple