Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tappar

ta ifrån mig saltet
du behöver inte slicka mina sår

om du ser att jag blöder,
kan du inte stanna lite?

allt som glittrar och går snabbt
är bara en förklädnad





Fri vers (Fri form) av Isabeldetemple
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-16 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabeldetemple
Isabeldetemple