Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ditt hjärta tala

det är så vackert när det är rent.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-12 06:44



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Mmmmm, vacker!
2016-04-13

  KYREUS of Sweden
Stor minimalism
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP