Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan lyckas

Enda sättet att veta om det kan fungera

är att prova för att se om det går

© Angela Bohlin

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-05 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP