Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET ÄR VACKERT

LIVET ÄR VACKERT


Livet är vackert
När man finner kärleken
När du har hittat platsen
Där du hör hemma
När du har detta
Kan du ge hela ditt hjärta
till någon du älskar

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-05 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj