Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okay. Får väl notera essä 1201 nu vid 23.51-tiden. Ba+ ändå.

Ändå innehåller (bokstaven) d – även i Land och väder. Norrköping innehåller ng – tydligen. När en [1] text innehåller (bokstaven) g – ping före innan och Linköping före Bingsjö och Jön… miljö. Miljö är (mycket) möjlig info i [a5] nu-läge… t. QWERTYUIO… förstås. Ett [1] formellt ältande av basic math (geometri) – enligt manualen. Logic [fuzzy] googeln. May-bee(p) tydligen. PROLOG är [enligt webben] 1 (ett) programspråk – dokumentet fortsätter. 

PROLOG ånyo. Then: goSUB före COLOR och tvättmedel före wellpapp förpackning = fg [bäst före] eftersom = em [fm/em] (am/pm) ing ånyo. Termen ing är [mycket/ /very] viktig. Okay… även important. Termen important innehåller ant (elefant) så sant… intressant. Dokumentet fortsätter.

Föregående påstående (antydan) är [ä/ /Ä] inte 100 procent (%) oäven. Oerhört intressant essä – måhända (eventuellt) inte.

PROLOG ånyo. PROLOG är inte (ac/ /NOT) [®] Prolog eller prolog – förstås. Mås är inte gås och smör är voi (enligt manualen) före: fågel. Bör fungera. Eventuellt inte (oerhört) wrong song på gång. GEVALIA och SCANIA före: DALECARLIA och begrunda (verbe29) fundera – tydligen. Wow… N (78) CD play. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . y.

1201 (mcci) – således. Very innehåller y – även i: cmy[k] – tydlig-
en.
En (formell) syntes. Very. Very verbose text eller matrix… wow. Then (compiler) [garbage] collection. Bigrammet io förekommer. Tempo innehåller inte/not/ac: gorgonzola. 

1200 (mcc) tillför inte mycket nyttigt, rent formellt, förstås. 

11fe och 11ff är [formell] info code typ(e/ /∫) shell programming = pg – howdy. Chat eau [vatten] Vimmerby = Vy – före: vy kort. Bokstaven o är [fortfarande] 1 (e2929) bekymmer. COLOR är (rimligen) INTE FEL. Även: wrong.

Lång sång på gång… måhända inte oerhört, emellertid. W förekommer? W förekommer, sannerlig-
en.
11.
01.
10.
22. A fungerar. Även a = 97 fungerar. 

Primtalen 97 och 997 är (nu) [formellt] integrerade… wow.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

_________________________________________

 

 

 




Prosa av farbror zwed
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-04-06 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed