Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

/// Essä 1202 – ännu 1 (ett) försök.

/// är en [1] modell. Lite av poängen med Ba+ [pro/ /gram/ /språk/ /et] är (nu) antydd. Man skriver Ba+ som svenska – enkelt eller simpelt nog. Denna [tämligen] italic model <modell… okay> är en [1] april code garbage info compiler = cr [vagnretur] (wow) howdy design. Kulören blå är (nu) max prio.
/// ånyo [u/ /85] – tydligen. Syntesen [Ba+] fortsätter. Rimligen. Lä före Lö och Lå före Läckö. Eventuellt även: Læsø. Okay för [ö/ /Ö] ÖREBRO och SÖDERKÖPING före VÄTTERN – vatten förekommer. 
TYDLIGEN italic text (tämligen) ofta eller frekvent… wow. Frågan är [nu] (eventuellt/ /måhända) inte [not/ /ac] nämnvärt väl eller well antydd? Också en eller ett [1] fråga – förstås. Hm… några rader till [^] innan matrixen fönster [< >] är bokförd. Även: noterad. Måhända även: integrerad. Wow… integrerad. Ånyo. [//////////////////////////////////////////////////]
[\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\///////]
Lång bokhylla. Okay för <ö/ /Ö> föregående <italic/ /COLOR> [mix] text eller matrix… wow ånyo. ///////////////////// \\\\\\\… 10101010101010101010101010101010010101… wow. Mycket (verbose) wowande i denna texten. Bestämd form förekommer. 1010101… ånyo. Emellertid. However. Gorgonzola. Cheddar. Se även: Ostkusten. [———] [———] [———] [———] [———] (fryntligen) på förekommen anledning [iofs] – enligt manualen… konventionellt nog. Förvisso även 1 (en) yster ukulele [frekvent] före ofta. Omnejden på förekommen anledning [iofs] ånyo. Tja… även den här typen av data tydpografi fungerar. Rimligt väl… well. @ är 1 (en) cinnamon bulle. Se även: havre flarn. Barn bok. Bo stad. Mini räknare. CD spelare. Golf bana. Ång maskin – sävlig cykel tur. Sär skrivning är 1 (en/ /formell) math model… wow. Pamela [printer namn] (beep) <beep… beep> före Jasmine [monitor] före fiddle Bingsjö och Zorn […] professor. Okay… termen RGB förekommer. TERMEN CMYK – en [1] akronym. CMYK – ånyo.
——————————————
——————————————
——————————————
——————————————

·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·.·pynt… pynt.

 




Prosa av farbror zwed
Läst 234 gånger
Publicerad 2016-04-06 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed