Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min präst

i morgon möter jag dig fräst
men vi ska gemensamt gå till
kristendom, och dom
likt en ensam man med krycka
det kunde givetvis kallas test

till en färd till invid kyrka

vid sidan om det himlen vill
skall skåda mig
när vill ha dig bräst
du vackra herde på häst
en och den samma
kyrkoherde strax just där intill

jaget drömdes ut ur våran styrka
som en släckt tändsticka

det finns heller ingen fest
där jag saknar ord som allra mest

tack för samtalet
du är en äkta kristen präst.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-07 01:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mustig text som säger mycket mellan raderna.
2016-04-07

  ULJO
En präst kan ju vara ett gott val av terapeut om det sker av fri vilja och inte leder till övertalningar. Bra, bra
2016-04-07

  H.C.B
den går att fyllea ut med lite små-ord - men jag väljer att helt skita i detta - denna gången. Den är spännande som den är. Tack räf - drottningen över - skumma -. bra - texter - !!! =)
2016-04-07

  Marianne Räf
En äkta HCB ! Bra !
2016-04-07
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B