Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittrar sönder


När jag ser dig vittra sönder
så springer jag inombords
Istället för att ta dig i handen
så stänger jag av

Det där begreppet om att tiden
alltid är för kort
klämtar i mitt huvud

Försöker ändra perspektiven
att varje dag är lång
ur barnets synvinkel

Låter mig för en stund bli liten på nytt
och njuta av det svindlande nuet.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-07 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol