Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 8.4-16

Statystilla
står hästarna i regnet
sol ger rörelse




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-08 11:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vilken fin haiku :)
2016-04-15

  Lena K Nilsson VIP
Fin bild!
2016-04-14

    ej medlem längre
Fantastisk, bra haiku!
2016-04-09

    Dan Myrbeck
Fint fångat.
2016-04-08

  Anya VIP
Dubbelbottnat...är hästarna levande i regnet eller är de statyer? Ser ångan från deras blöta kroppar i solen. Vacker text.
2016-04-08

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra!
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP