Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man fråga sig!


Vad har jag gjort ?!


Ingen vill va´ med mig!
Det finner jag varandes märkligt!
Jag blir inåtvänd å undrar - -
ifall mina originella tankar
stämmer med Sanningen eller ej!
Det är förödande, -- vilket som !

Har, nog, förstått mig veta vilka
Satan å Mr. X är ! Att detta
plågar mig oerhört mycket -
är helt klart! Detta mitt
lidande roar paret i fråga --
liksom hela Menigheten!!!

Kåtheten, den Allmänna å
de försmädliga 2´s riktas,
giftigt emot mig! Det är
INTE RÄTT att jag inte
ska få ha nånn att ha - -
sex med! Är så ledsen!

Jag hatar SÅ den här
Situationen! Vet varken ut -
- eller in! Deras Offentliga
Skörlevnad har - enligt mig -
ett Löjets Skimmer över sig!
Vad ska jag ta mig till !?

Vad har jag gjort, för å
förtjäna detta Öde, Straff!?
Ville älska, fann då och då
en å annan man ! Men, sant
som glöd i helvetet, var hon där
å erbjöd honom sin fittas tjänster!!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-08 13:39



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ifrågasättande text med starka ord!
2016-04-11

  louisegirl
Kärleken är så svår den kommer och går <3
Bra förmedlat, om hur det svåra kan kännas.

2016-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Känner frustrationen när jag läser...har inga färdiga svar...man får fortsätta kämpa...
2016-04-09

    Dan Myrbeck
Livet är tyvärr orättvist.

För Gud vore det rätt vist
att göra det rättvist.

Du har mitt fulla stöd!

2016-04-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek, ingen lätt historia. Men alla är värda någon att älska. För din skull hoppas jag.
2016-04-08

  Anya VIP
Jaa det kan vara svårt att hitta någon, vilken relation man än vill ha. Själv tror jag inte diktarjaget gjort något...livet är bara inte rättvist.
2016-04-08

  ULJO
När det gäller kärlek är livet komplext. Men det finns nog även någon till dig som kan lyfta dig på kärlekens vingar
2016-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf